PROFESSORAT

NÚRIA PRATS

Directora i professora

Va començar des de molt petita en el món de la dansa i des dels 9 anys va decidir que volia ser mestra. A l’edat de 15 anys, ja impartia classes de dansa i, als 23 anys, va fundar la seva pròpia escola de dansa: Núria Dansa.

S’ha format en dansa clàssica, dansa jazz, contemporani, balls de saló; ha treballat també el modern, les danses espanyoles, i s’ha titulat en pilates. Constantment segueix formant-se en matèries dedicades al món de la dansa i la condició física (cursos d’esquena, col·locació, higiene corporal i postural, pelvis…).

A part, també ha impartit classes de dansa en altres acadèmies i col·legis, fent tant classes d’educació física com de ball en l’etapa infantil i primària, així com en assignatures optatives en educació secundària.

Ha assistit a diferents cursos, tallers, masterclass, workshops, intensius i altres amb grans professors i coreògrafs de la dansa com Mª Antonia Falcón, Emma Maleras, Anna Maleras, Isabel Porcar, Sol Picó, Esther Luengo, Maite Marcos, Enric Castany, Coco Comín, Francesc Albors, Eulàlia Blassi, Miss Sallie Lewis (membre de la Royal Ballet Academy), Victor Sumión, Carme Martí, Claudia Fuentes, Víctor Rodrigo, entre d’altres.

Actualment dirigeix l’escola “Núria Dansa” i imparteix classes a diferents nivells de diferents estils, i no deixa de formar-se en cursos per a professors, tant en dansa com en salut. També és la Productora i Repetidora de la companyia de dansa VNDansa.

RAQUEL GUERRERO

Professora

Tècnica Superior en Educació Infantil i formada des de petita a l’escola “Núria Dansa” en dansa clàssica, dansa jazz i contemporani.

Ben aviat entra a l’equip docent de l’escola donant classes de ballet clàssic, jazz, modern dance, contemporani i sevillanes/dansa espanyola, essent així una bona coneixedora de la pedagogia i ideologia de la pròpia escola.

Formada també en altres escoles, stages de caràcter nacional i internacional, workshops, masterclass i cursets amb diferents professors com Esther Luengo, Anna Maleras, Víctor Rodrigo, Guido, Mònica Rodríguez, …

Ha participat en diferents actes per l’Ajuntament de Barcelona com la cavalcada de reis o les festes de Santa Eulàlia, ballarina de batek i membre del grup ND de l’escola que va fer la presentació del nou disc de la cantant Debela Morgan actuant a la sala Bikini; i altres actes privats i públics.

HÉCTOR LÓPEZ

Professor

Héctor López és professor de Hip Hop i Contemporani.

Graduat en Comèdia Musical a l’escola Coco Comín i amb màster de post-grau en Hip Hop, claqué, jazz i modern jazz. Continua la seva formació en hip hop i contemporani amb professors com Aixa Guerra, Ariadna Peya o a l’escola Quality Dance Studio i a Londres a Studio68 i Pinneaple.

Combina la docència amb la participació com a ballarí i actor a Port Aventura i amb el grup d’espectacles ArtDance.

LAIA AGUSTÍ

Professora

La Laia és titulada en pedagogia a la universitat de Barcelona, i també obté el títol en activitats de lleure. Formada en l’educació de joves i organitzadora de colònies i campaments, sempre ha estat vinculada a l’ensenyament i al creixement personal del petits i adolescents.

Comença a ballar de petita i actualment segueix amb les seves classes de ballet clàssic, jazz, contemporani, entre d’altres

A l’Escola està amb el més petits (predansa) i també col·labora en classes de nens i nenes de grups infantils